Hemnet

Hemnet
Hemnet

Hemnet är en otroligt bra hemsida för dig som vill köpa eller sälja en fastighet. Det har visat sig under 2015 då Hemnets ägare fick ett bud på sidan på 1,5 miljarder svenska kronor. Det är den stora norska mediakoncernen Schibsted som har lagt bud på Hemnet och det skall bli intressant att följa hur det kommer att utveckla sig med hemnet som är sveriges största sajt när det gäller köp och sälj av bostäder.

Det finns ett flertal andra bra hemsidor när det gäller köp och sälj av fastigheter på nätet. Några av dessa är http://www.blocket.se och http://www.bostadertillsalu.se. För att komma till http://www.bostadertillsalu.se kan du klicka här. 

En annan mycket bra hemsida är www.villainformationen.se där du kan läsa och lära dig mycket som kan vara bra att veta när du äger en fastighet.

Hemnet har varje dag otroligt många besökare och under februari månad 2015 hade sidan 2 miljoner besökare på sin sida.

Hemnet har konkurrerat ut alla konkurrenter på marknaden, det är egentligen bara blocket.se som kan gå i konkurrens med Hemnet.se. Att hemnet hela tiden växer och blir större är inte så konstigt då sidan sköts professionellt och det finns ett stort intresse för alla människor när det gäller fastigheter i Sverige.

Följer du denna blogg kommer du att lära dig mycket när det gäller fastigheter och skötsel av fastigheter i Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s