Bygga mindre hus

Funderar du på att bygga ett mindre hus så finns det en hel del att välja på.

Du kan bygga en friggebod som får vara upp till 15 kvm. En friggebod kan du bygga själv eller hitta en byggsats som du köper för att sedan sätta ihop till ett perfekt förråd eller plats för förvaring. En friggebod kan vara maximalt 15 kvm och den kostar inte så mycket pengar i inköp. Du behöver inte heller söka om bygglov för att bygga en friggebod.

friggebod

Vill du bygga något som är lite större så kan ett Attefallshus vara något för dig att bygga på din tomt. Du behöver inte ansöka om bygglov för att bygga ett Attefallshus, du skall dock vara noggrann med att göra en bygganmälan till den kommuns du bor och lever i innan du börjar bygga ditt Attefallshus. Det finn idag många snygga ritningar på Attefallshus och det är roligt att läsa och ta reda på information så att du kan bytta ett Attefallshus som passar dina behov!

attefallshus

Om du vill bygga en lekstuga till din barn kan det också vara ett bra mindre hus att bygga vilket kommer göra dig till en populär pappa/mamma hos dina barn. Det kan vara roligt att utforma en lekstuga på ett sätt som uppskattas av dina barn och då kan det vara bra att titta i barnböcker för att få inspiration till din speciella lekstuga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varför inte bygga en lekstuga på detta sätt? Du kan ju bygga ett muminhus som lekstuga till dina barn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s