Carport

Om du vill ställa din bil under tak men inte riktigt vill göra en så stor investering på din fastighet så kan en carport vara ett bra alternativ att bygga. En carport är en bra och smart och kostnadseffektiv lösning om du vill slippa skrapa dina rutor på din bil varje dag på vintern när rutorna fryser.

Att bygga en carport är inte så svårt och det finns många byggsatser till carportar att hitta på internet. En carport behöver inte kosta så mycket i material och kan du dessutom bygga den själv eller med någon vän så finns mycket pengar att spara. En carport används ofta till hus som redan har garage, men självklart kan du även bygga en carport istället för ett garage.

carportar kan ha olika typer av tak och det viktigaste är att du hittar en byggsatser som du tycker om och gillar.

Att söka information om bygglov till carport kan vara bra innan du börjar bygga den. Skall du bygga en carport i närheten av en granne är det också bra att stämma av med dem så att det är fritt fram att börja bygga din carport.

Vad kostar då en carport att bygga? Detta är ju självklart svårt att svara på beroende på vilka material du använder till din carport och hur mycket jobb du är beredd att göra själv när du skall bygga en carport.

carport

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s