Fastighetsaktier

Det finns idag många bra aktier på den svenska börsen. Om du vill investera dina pengar i svenska fastighetsaktier finns det ett flertal att välja mellan.

Det finns ett flertal intressanta fastighetsaktier som kan vara bra att läsa på om.

Det senaste svenska aktiebolaget som introducerades på börsen inom fastigheter heter Hemfosa AB som finns i A och B aktier. bralagehar haft en fantastisk start sedan bolaget börsintroducerades och kanske handlar det om att det har en fantastisk idé.

Det finns även andra fastighetsaktier som kan vara bra att hålla koll på. Balder B är också ett intressant företag som kanske kommer att gå bra i framtiden.

Wihlborgs är också fastighetsaktier som kan vara värt att ta en extra kik på.

När det gäller Victoria Park i Malmö så är vår rekommendationen att med en gång ta en kik på detta bolag för att själv bilda dig en uppfattning om det är en bra aktie eller inte.

Fastigheter har genom de flesta tider om man tittar historiskt på det varit en bra investering för dig som vill placera pengar på ett bra och säkert ställe. Fastigheter påverkas också självklart av konjunkturen men det kan vara bra att köpa fastigheter i bra lägen som går bra trots att konjunkturen rör på sig nedåt. Om man tittar i Stockholm stad till exempel så har nästan fastigheter och bostadsrätter alltid varit en bra affär om man ser sin investering på minst 5 års sikt.

Lundbergs B är också intressanta aktier samt Kungsleden som båda två är välskötta bolag och aktier som är väl värda att ta en närmare titt på inför framtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s