Renovering av timmerhus

Äger du ett timmerhus som skulle behöva lite renovering och kärlek.

Äldre hus i Sverige
Det finns många hus och stugor i Sverige idag som är byggda i timmer för längesedan ochd ET är många som står och inte renoveras. Kanske är det läge att kontakta en timmerman som kan titta på ditt hus för att sedan kunnahjälpa dig att renovera ditt timmerhus med en äldre byggnadsmetod som ganska få behärskar. Det kan vara bra att gå över ditt timmerhus innan rot avdraget sänks.

Att renovera och utnyttja rot avdraget är något många har gjort under lång tis och st har lett till att vi har fått fina hus i Sverige och om det tas bort helt kommer många hantverkare gå utan arbeten.

Renovera äldre hus
Det är roligt att se äldre hus bevaras och utvecklas. Att utveckla ett äldre timmerhus som ligger på en fin plats där det en gång blivit byggd är en dröm för många och det är alltså dags för dig att sätta igång om du äger ett hus som behöver renoveras redan nu. Att bygga nya hus idag kostar mycket pengar och har du ett timmerhus med en bra stomme är st nästan du,t att inte ge dig på att renovera dt istället för att bygga nytt. Det är dock viktigt att prata med duktiga hantverkare så att du kan få en bild av hur mycket pengar du behöver lägga för att få ditt timmerhus i ett skicks om du kan bo i framtiden.

Oftast är det inte så mycket timmer som du faktiskt behöver byta ut , istället brukar det handla om att spika utvändig panel och göra fönsterbyten på ett snyggt sätt så att du bevarar husets äldre charm som kommer att vara rolig att bevara in i framtiden. En duktig timmerman kan hjälpa dig på traven när dus kall renovera eller bygga tills tt timmerhus.

När det kommer till syllbyte i ett timmerhus kan det vara bra att prata med en riktigt duktig snickare eller en timmerman då det kan handla om ganska stora insatser i huset och det kanske till och med behöver lyftas och då är det inte det enklaste att göra på ett äldre timmerhus utan du häver då pratande någon som verkligen kan tekniken av timmer och äldre byggnadsvård så att du kan s på ditt hus i framtiden med ögon som gillar det du ser.

timmerhusrenovering

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s