Aktieköp

Aktieköp när det handlar om fastigheter kan vara en god affär för dig som tänker på framtiden och vill sprida dina risker i fonder, aktier och fastigheter. Om det blir en finanskris någongång i framtiden igen så är det viktigt att ha dina tillgångar på prydda platser så att du inte behöver stå utan någonting när kraschen väl kommer, om den kommer.

att investera i aktier är självklart förknippat med risker, men uppåtsidan brukar för dig som är insatt och påläst vara större om du vågar riskera dina kronor lite mer än att sätta dem på ett vanligt räntekonto hos en bank. Då är det garanterat banken som istället tjänar pengarna på dina pengar.

Några grundläggande tips som kan vara bra att tänka på när du ska investera i aktier är att du skall tänka brett. Satsa inte alla dina pengar i ett och samma fastighetsbolag utan tänk igenom vilket bolag och vilka städer du tror på innan du gör dina investeringar. Det kan vara bra att bolla med en vän, kanske om du vet någon som är insatt i bygg eller samhällsplanering i någon stad där du funderar på att satsa dina pengar eller kanske till och med spekulationsköpa en fastighet. Det finns en hel del idag som investerar infastigheter på rätt plats för att utveckla den och sedan sälja fastigheten och kan på så sätt finansiera nästa köp genom en vinst som växer och växer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s