Bygga villa

Vill du bygga en enplansvilla?TH_CapeSawan_WS02_2002_IDC_3D_PLOT5(1of2) [Compatibility Mode]

Vill du bygga en enplansvilla finns det massor att välja på och för att du skall få det som du vill ha det skall du tänka på att våga kosta på din villa redan från starten. Det finns massor av tillval när du bygger en villa och det är bra att läsa på så mycket som möjligt innan du kör igång byggnationen av din villa.

1-plansvillor går att bygga på de flesta platser i Sverige och det viktiga är att först hitta en bra tomt där du kan bygga din villa. Tomter finns på Hemnet och på Blocket och hittar du inte din drömtomt där kan du även kolla med kommunen där du bor eller fråga någon markägare i området om de kan tänka sig att stycka av en bit mark till en tomt som du sedan kan bygga din villa på.

För att stycka av en tomt och göra en ny fastighet måste du kontakta Lantmäteriet. Lantmäteriet i Sverige är den myndighet som arbetar med fastigheter och avstyckningar.

Att bygga en enplansvilla är roligt och det är rekommenderat att köpa en villa av någon av de många hustillverkarna som jobbar med att bygga hus och villor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s