National Bank Grekland

National bank i Grekland är en av de statliga bankerna i Grekland som inte har så ljus framtidsutsikter.
Efter allt som hänt i Grekland på sista tiden så har självklart även bankerna det tufft i landet.
Det är inte riktigt säkert på marknaden i Grekland och du skall nog tänka över ditt köp av aktier och fonder som har med Grekland att göra i nuläget om du inte vågar och kan vara väldigt risktagande när det gäller dina aktie och fondköp.  Det kan i krisläge ibland vara bra att våga investera också.
National bank i Greklandr är en bankt som har hand om Greklands pengar i nuläget när landet har euro så handlar det om denna valutan.
Vill du läsa på och få mer fakta än vad som skrivs i media om Greklands kris så är nätet nu bra plats för att söka information om Greklandskrisen.
Om landet ska lyckad ta sig ur krisen så handlar det om många saker som landet och befolkningen i Grekland måste ta tag i.
Det kommer dock om krisen lägger sig att finnas fina investeringar och möjligheter i ett land som Grekland som många i nuläget har räknat ut men det är viktigt att vara långsiktig om du skall investera i Grekland.
Kanske kan det finnas fina lägen att investera i fastigheter i Grekland nu när det är kris. Det är något du själv måste ställa sig frågan men absolut kan det bli väldigt intressant att investera i fastigheter i Grekland om du ändå brukar spendera din semester i landet. Om du skall vara där på semester långa tider på året så kanske det kan vara värt att investera i en kostnad som du sedan kan hyra ut när du inte är på plats. Men som sagt det kan ta lång tid innan landet repar sig från krisen som landet står inför.
Det finns dock många fastigheter i Grekland som ligger rå otroligt fina platser och i Grekland är inte heller fastighetsskatten så hög i landet och därför kan det finnas fina tillfällen att våga investera i fastigheter i Grekland i framtiden.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s