Roliga frågespel

Det finns mängder av roliga frågespel som du kan spela med din  familj och dina vänner. På nätet kan du enkelt handla massor av frågespel så att du har något att göra när du bjuder hem vänner och bekanta. Du kan läsa mer och köpa frågespel påwww.tvfrågesport.se  en sida med otroligt rolig och nyttig information.
Ett frågespel är alltid bra att ha hemma och du lär dig mycket när du spelar frågespel.
Tips på några roliga frågespel är:
När då då?
Trivial pursuit
Familjens frågespel
På spåret
Det finns alltså massor av frågespel som kan vara bra att ha hemma. Beroende på vilken typ av frågor du gillar så finns det frågespel i olika svårigheter och något spel som passar alla för trevliga kvällar och spelkväll.
Familjens frågespel är ett spel som passar alla, det finns cirka 385 olika ämnen på frågor och du har 15 sekunder på dig att svara på frågan i detta spelet. Spelet är både roligt och underhållande.
På spåret är ett måste att ha hemma och spelet är utformat på nästan samma sätt som det är på tv. På spåret på SVT är en succéserie som väldigt många tittar på. På spåret i frågespelsform  är ett riktigt roligt sällskapsspel och dessutom lärorikt.
pasparet
Med andra ord är också ett väldigt roligt spel. Det finns olika typer av med andra ord. Ett av dem är med andra ord-kändis som går ur på att du skall förklara vilken kändis du pratar om utan att nämna namnet på kändisen. Med andra ord är ett roligt spel som brukar ge många skratt när du spelar det. Det finns också med andra ord-expert som också är ett roligt och lite svårare spel.
Geni är ett annat riktigt roligt och bra frågespel. Geni är ett spel som passar ungdomar och vuxna då frågorna i geni är ganska svåra. Men du kommer att lära dig mycket om du spelar geni.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s