Roliga sällskapsspel

Det finns massor av roliga sällskapsspel som man kan spela på kvällar och helger med vänner och bekanta.

Bra tips på två riktiga roliga sällskapsspel är När då då och Risk.

När då då är ett spel som handlar om att du får frågor ställda och skall placera årtalen, vilket ibland kan vara riktigt svårt.

Geni

Geni är mer ett spel där du får frågor och skall svara rätt på frågorna och ha det rätta svaret. Geni är ett ganska gammalt och klassiskt svensk frågesportspel som har passat in i många olika sällskap.

Att spela sällskapsspel är både roligt och väldigt stimulerande, du kommer aldrig att ångra ett köp av ett sällskapsspel.

Vill du få bra tips om roliga sällskapsspel som du känner dig hemma i, alltså de frågesportprogrammen som sänts på tv, som bland annat Jeopardy, På Spåret och Postkodmiljonären. Du kan läsa mer om dessa tv-program här. 

Det finns massor av bra sidor om sällskapsspel och framförallt om frågesportspel, min favorit är www.spelamerspel.se där du enkelt kan få tag i bland annat nästan alla spelregler till spelen som finns på marknaden när det gäller sällskapsspel och frågesportspel.

Gillar du att tävla?

Gillar du att tävla och spela? Då är sällskapsspel absolut någonting för dig, du kommer att aktivera din hjärna och utvveckla dig själv som person när du spelar sällskapsspel. Du kan även spela sällskapsspel på nätet om du inte har någon att spela med just när du vill spela. Att spela sällskapsspel på nätet är kul och du kan dessutom lära känna nya människor som har samma intressen som du när du spelar t.ex. en frågesport på internet. 

Det ska bli roligt att se vilket som kommer att bli succéspelet under 2016 när det gäller sällskapsspelen. Startfältet i 2015 års upplaga av På Spåret är riktigt intressant och kanske blir det frågespelet På Spåret som blir nästa succé när det gäller frågesportspelen?

Bloggar du om sällskapsspel eller har en bra hemsida med information om sällskapsspel så informera gärna mig då jag är mycket intresserad av vad som händer på marknaden när det gäller fantastiska sällskapsspel och frågespel. Även brädspel och strategispel är roliga och intressanta.

Sällskapspel
Sällskapspel
Tips på roligt sällskapsspel
Tips på roligt sällskapsspel
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s