Premiären av På Spåret

Premiären av På spåret 2015 kommer att vara den 20 november. Fredagen den 20:e november kommer att bli ett riktigt roligt datum då På Spåret kommer att kunna upplevas igen igenom tv-rutan.
I avsnitt 1 av på spåret kommer de tävlandes att ställas inför både svåra och mycket kluriga frågor som kommer att bli väldigt underhållande att titta på. Det är ännu ej klart vilka städer som kommer att besökas I På Spåret, men en sak är säker att även årets säsong kommer att bli väldigt lärorik och fylld med massor av humor.
På spåret ses av en stor mängd människor och även på Facebook följs gruppen på spåret av många människor som är intresserade av tv-programmet som håller hög klass inom både underhållning, musik och humor.
På Spåret har sedan starten hela tiden blivit mer och mer populärt och alla som tävlar i På Spåret brukar verkligen gå in för tävlingen då det är prestige att ta hem hela vinsten i På Spåret.
pasparetspel
Det skall bli roligt att se om Filip Hammar och Fredrik Wikingsson kommer att kunna ta revansch från den sura förlusten under 2014/2015 års program av På Spåret.
Genom åren har tv-programmet givit många skratt och dessutom en hel del kunskap till tittarna som älskar på spåret. Har du en blogg om På Spåret, det vore kul att läsa.
pasparetbok
Om du inte är kändis är det svårt att få vara med och tävla I På Spåret, det kan då vara en bra idé att köpa frågesportspelen om du vill vara med och testa dina kunskaper i den roliga frågesporten.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s