Hustyper

Det finns många hustyper i mindre format eller småhus som man också kan kalla dem.

Friggebodar är ett bra komplement på en fastighet om du till exempel har ett nybyggt hus men inte så mycket förrådsutrymmen. En friggebod är ganska enkel att bygga och det finns färdiga byggsatser med Friggebodar på upp till 15 kvm.

Lekstugor är en annan form av mindre byggnader som brukar finnas på många fastigheter runt om i Sverige. Att bygga en lekstuga är heller inte så svårt och det finns även färdiga byggsatser till fina och bra lekstugor till din fastighet men framförallt till dina barn.

Attefallshus är den nyare formen av mindre hus och attefallshusen började ta sin form redan 2014 då det spreds många fina ritningar på nätet som får vara hus eller fritidshus upp till 25 kvm. Ett attefallshus är ett hus som kostar en slant och är inget du skall ge dig påsatt bygga själv om du inte behärskar byggteknik eller inte har byggt något hus på egen hand tidigare. Då investeringen av ett attefallshus kan bli ganska hög så är det bättre att låta någon erfaren hantverkare eller snickare få bygga ditt Attefallshus.

Dessa tre byggnader är bara några exempel på mindre hus som du kan bygga på de allra flesta fastigheter i Sverige.

attefallshus

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s